Які існуюсь народні прикмети, повязані з чаєм фото

Які існуюсь народні прикмети, пов'язані з чаєм

Чай п'ють люди в усьому світі. Цей напій бадьорить, додає сили і енергію, допомагає втамувати спрагу. Сама по собі церемонія чаювання приємна, бо під час неї можна поспілкуватися з друзями, з колегами, з родичами, дізнатися від них щось нове. Оскільки чайні церемонії існують давно, встигло з'явитися безліч прикмет, пов'язаних з ними. Про ці прикмети буде розказано далі.

 

Пролити чай

Це вважається поганим знаком. Розлитий чай обіцяє людині великі неприємності, біди. Це актуально, якщо чай був вилитий на стіл або на іншу поверхню, на якій була розташована чашка з ним. Серйозних проблем варто очікувати, якщо на стіл була пролита заварка.

Якщо ж ви пролили чай на себе, то тлумачити це можна по-різному. Це може обіцяти покращення матеріального становища, отримання солідного гонорару. Якщо дама пролила на себе чай, то їй слід готуватися до того, що кохана людина зробить їй пропозицію руки і серця. Якщо подібне сталося з чоловіком, який складається у відносинах, то йому потрібно готуватися до отримання гарної новини. Найімовірніше, що вона буде пов'язана з вагітністю обраниці.

 

Не залишати недопитий чай

Народні повір'я свідчать, що людина, яка залишить недопитим чай, буде стикатися з невдачами на протязі тривалого часу. Може наступити кризовий період в житті, може початися чорна смуга, якої не буде видно кінця.

Якщо залишити цей напій недопитим довелося на роботі, коли мало місце чаювання з колегою, то можна залучити неприємності в професійну сферу. Велика ймовірність того, що почнеться серйозний конфлікт з начальством, підсумком якого стане звільнення. Якщо довелося пити чай з керівництвом і залишити кілька ковтків напою, то слід готуватися до проблем в сім'ї. Якщо ж чаювання, після якого чай залишився в чашці, відбувалося з родичами, то людина ризикує розлучитися з другою половинкою.

 

Не розбавляти чай холодною водою

Деякі люди не хочуть чекати, поки напій охолоне сам, тому додають в нього холодну воду. Прикмети говорять, що так чинити не варто, тому що цією дією можна привернути до себе негатив, який буде псувати життя. Можуть початися конфлікти з друзями, товаришами, другою половинкою.

Якщо людина додає холодну воду в чай ​​на роботі, то це може привести до сварок з колегами, що відіб'ється на його професійному розвитку не кращим чином.

 

Не варто випробовувати долю, ігнорувати прикмети. Краще дотримуватися їх і бути впевненим в завтрашньому дні.