Як вибрати чай по гороскопу: поради астролога фото

Як вибрати чай по гороскопу: поради астролога

Чай, це не просто напій, це справжня культура, пов'язана з чайними церемоніями, медитацією та познанням себе.

Для того, щоб чаювання приносило максимум користі та задоволення.

Чому якийсь чай ви можете пити безкінечно, а від іншого відмовитеся не замислюючись?

Чому той самий сорт діє по-різному на вас і ваших близьких? Можливо, «винні» зірки.

Астролог Ірина Порохіна підібрала максимально корисні сорти чаю кожного знака зодіаку.

Тож давайте дізнаємося, який чай потрібно приготувати, згідно з рекомендаціями зірок.

 

 

Чай для Овна

Овен

21 березня – 20 квітня

Енергійними імпульсивними Овнами управляє Марс. А отже, рамки та обмеження не для них. Вони рішуче йдуть до наміченої мети, амбітні та незалежні. У вічній боротьбі та прагненні рухатися вперед їм доводиться серйозно навантажувати свою нервову систему. Тому найкращим варіантом чаю для Овнів буде трав'яний збір із м'ятою та мелісою. Цейлонський чай та асам добре доповнять шипшину, барбарис та ялівець. Із зелених сортів підійде китайський жасминовий чай.


 Чай для Тельця

Телець

21 квітня – 20 травня

Працьовиті та вперті Тільці знаходяться під заступництвом Венери, яка відповідає за красу та естетику. З одного боку, це досить раціональний і врівноважений знак, з іншого — досить м'який та витончений. Тільці цінують стабільність, високу якість, розкіш та естетичність. Часто віддають перевагу класичним сортам крупнолистового чаю. Особливо підійде Тельцям зелений чай із лимоном та м'ятою, женьшеневий улун.


 Чай для Близнюків

Близнюки

21 травня – 20 червня

Енергійний знак, що управляється планетою Меркурій. Близнюки не люблять сидіти на місці, їм властиво робити одразу багато справ, причому не все доводити до кінця. Це чудові оратори та товариські люди, які легко стають душею компанії. Для підтримки постійної активності Близнюкам важливим є якісний сон. Увечері їм рекомендується пити трав'яні збори з ромашкою, м'ятою, валеріаною. Підтримувати енергію допоможе білий та зелений чай, а зміцненням імунітету займеться женьшеневий улун.


Чай для Раків

Рак

21 червня – 22 липня

Емоційний чуттєвий знак під владою місяця. Ракам необхідно відчувати підтримку та турботу близьких. Це інтелектуали із розвиненою інтуїцією, надійні партнери. Для Раків важлива бездоганна репутація як власна, так і тих, з ким вони мають справу. Стабілізувати зайву емоційність їм допоможе чай із шавлією, липою, розмарином, ромашкою. Міцний чорний чай Ракам краще не пити, а ось зелений, що бадьорить, особливо з жасмином, піде на користь.
 

 Чай для Левів

Лев

23 липня – 22 серпня

Ще один яскравий амбітний знак. Левами править Сонце, тому бути в центрі уваги для них — норма життя. Сильна воля, життєрадісність, шляхетність, справедливість та самовпевненість Львів робить їх уродженими лідерами. Підтримувати гарний настрій та імунітет представникам цього знаку допоможе фруктовий чай. Також гарні улуни та ройбуш з апельсином. А пуер сприятливо впливає на серце, яке вважається одним із вразливих місць у Львові.


Чай для Діви

Діва

23 серпня – 22 вересня

Чіткими практичними Дівами керує Меркурій - планета, відповідальна за знання та навчання. У них чудовий інтелект та висока працездатність. Діви завжди прагнуть досконалості, навчаються, покращують навички. Вони педантичні, вимогливі до себе та інших, дуже уважні до деталей. Щоб зберігати продуктивність протягом дня, Дівам рекомендується пити білий чай, трав'яні збори з ромашкою, китайський зелений чай, шу пуер. Головна умова - висока якість та натуральні добавки.


Чай для Терезів

Терези

23 вересня – 22 жовтня

Гармонійні Терези у всьому прагнуть знайти баланс. Це символ-миротворець, яким управляє планета краси Венера. Ваги дипломатичні та витончені, з вродженим почуттям смаку та відмінною інтуїцією. Незважаючи на те, що представникам цього знака легко вдається адаптуватися до нових умов, вони швидко виходять з рівноваги, а їх смаки та настрій можуть змінюватися кілька разів на день. Однак дорогий якісний чай їм завжди сподобається. Це може бути зелений чай або чорний, головне якісний. Хороші також червоні улуни, ройбуш та різні фруктові добавки.


 Чай для Скорпіонів

Скорпіон

23 жовтня – 21 листопада

Незалежним і впевненим у собі Скорпіонам опікується войовничий Марс. Харизматичні, вперті, гострі на мову, запальні та вольові — їх просто неможливо не виділити з натовпу. Вони сміливо рухаються до своєї мети, не бояться йти на конфлікт за потреби, готові брати на себе відповідальність. Це лідери, які можуть за собою вести. Однак, на своє здоров'я Скорпіони часто не звертають уваги. Підтримувати сили та імунітет їм допоможуть ройбуш, ягідний, фруктовий та трав'яний чай, каркаде та гарячі напої з корицею, гвоздикою, кардамоном.

 

 Чай для Стрільців

Стрілець

22 листопада – 21 грудня

Відкриті та життєрадісні Стрільці зазвичай віддають перевагу активному способу життя. Їм подобається спілкуватися з людьми, заводити нові знайомства, почуватися особливими та популярними. Вважається, що цьому знаку варто приділяти більше уваги роботі печінки та жовчного міхура. Стрільцям буде корисний молочний улун та інші сорти, що впливають на травлення. За смаком їм також припадуть білі та зелені сорти чаю зі шматочками екзотичних фруктів, добавка «полуниця із вершками».


 Чай для Козерогів

Козеріг

22 грудня – 19 січня

Ще один працьовитий знак, але вже під керуванням мудрого Сатурна. Козероги досить стримані у спілкуванні, рідко виявляють емоції. При цьому вони надійні друзі та вірні сім'янини. Люди цього знаку легко досягають матеріального благополуччя, часто обіймають високі посади. Підтримці життєвого тонусу Козерогів сприятиме чорний китайський чай, проте з віком їм краще замінити його на зелений. Повернутися в рівновагу після конфлікту або напруженого дня допоможуть трав'яні чаї з волошка, материнка, чорна смородина, меліса або чорниця.

 

Чай для Водоліїв

Водолій

20 січня – 18 лютого

Позитивний знак, яким керує Сатурн. Дотепні, щирі, відкриті Водолії легко розташовують до себе людей. Їм цікаво все незвичне, нове, прогресивне. Водолії прекрасні друзі та командні гравці. Підтримувати високий рівень енергії їм допоможе пуер та китайський чорний чай. А ще чудово підійдуть зігрівають, тонізують і бадьорять напої, які покращують кровообіг. Як експеримент можна спробувати оригінальні смакові поєднання, фруктові та шоколадні купажі.


Чай для Риб

Риби

19 лютого – 20 березня

Романтичні мрійливі Риби - знак під заступництвом Юпітера. Це доброзичливі, творчі люди з багатою фантазією та розвиненою інтуїцією. Іноді Риби можуть бути зайво вразливими та уразливими. Їм простіше на самоті, ніж у галасливому натовпі. Представникам цього знака буває складно налаштуватися працювати, приєднатися до активностей. На допомогу прийдуть тонізуючі чаї: пуери, темні улуни, матчі. Рибам, напевно, сподобається і ароматний Те Гуань Інь. У чорний чай можна додавати суницю, шавлію, м'яту, брусницю, каштан, маргаритки, аніс та календулу.