Шафи від виробника «Меблі-ПВМ» в Києві – якість, доступність та комфорт фото

Шафи від виробника «Меблі-ПВМ» в Києві – якість, доступність та комфорт

Часом дуже складно купити меблі, які б відповідали сучасним уявленням про ергономіку, функціональність та довговічність. Шафа – це невеликий дім, але для речей. Всередині неї повинно бути так само зручно, просторо, комфортно. Коли немає можливостей замовити індивідуальне виготовлення меблів, придбання готової шафи від перевіреного виробника стає безпрограшним рішенням. Подивитися моделі із наявного асортименту можна тут https://mebel-pvm.com.ua/gotovi-shafy на сайті компанії «Меблі-ПВМ».

Шафи на будь-який смак

Серед усіх можливих типів конструкцій найпопулярнішими є прямі шафи, як найзручніші і прості у монтажі. Такі варіанти, як кутові, багатокутні моделі, частіше виконуються на замовлення й тоді, коли має місце специфічне планування квартири. 

Стильна шафа-купе з двома дверима

Прямі шафи, в свою чергу, поділяються на:

◉ Розпашні. Класичний вибір на 2, 3 або 4 дверей може функціонально прикрасити спальню, вітальню або навіть коридор.

◉ Купе. Найпопулярніший тип шафи серед покупців. Розсувні двері дозволяють розміщувати купе в безпосередній близькості до інших меблів, при цьому це ніяк не впливає на зручність користування, але економить місце у кімнаті. 

◉ Шафи з дверцятами, що складаються. Якщо розпашна шафа – це безсмертна класика, то двері з механізмом Raumplus з’явилися на ринку не так давно. Щоб відкрити дверцята в такій шафі, треба потягнути їх трохи на себе і розсунути в обидві боки по направляючих. При цьому кожна створка складеться навпіл посередині, що зменшить її розмір вдвічі.

Не можна забувати про шафи для передпокою, як окремий, багатофункціональний вид. Як правило, такі вироби складаються з невеликої розпашної конструкції на 1-2 дверей, та декількох функціональних зон – для верхнього одягу, взуття, головних уборів, аксесуарів. Придбання такої шафи позбавить покупця від необхідності комплектувати зручне місце для зберігання речей у коридорі з різних меблевих виробів. 

Велика шафа із системою відкривання дверей раумплюс

Чому саме «Меблі-ПВМ»?

Тому що це про незмінну з роками якість та вигідність для кожного клієнта. Серед об’єктивних переваг купівлі також можна виділити:

◉ Власне виробництво. Це значить, що ціни на меблі завжди будуть нижче, ніж у будь-якому магазині, де поверх вартості на закупівлю накладається ще ряд націнок із зрозумілих та не дуже причин.

◉ Європейські комплектуючі. Довіра до відомих виробників, таких як Hettich, AGT, Rehau, Swiss Krono ніколи не підводить як майстрів, так і користувачів. 

◉ Сучасні дизайни. Навіть давно придумані типи конструкцій багатьох виробів спеціалісти «Меблі-ПВМ» адаптують під сучасні інтер’єри з точки зору ергономіки, зручності та стилістики.

Тож, обираючи якість та надійність, можна бути впевненим у тому, що саме ці фактори є вирішальними і з роками не підведуть.