Особливості та правила вибору мультипечей фото

Особливості та правила вибору мультипечей

Мультипіч — багатофункціональний кухонний пристрій, який поєднує функції пароварки, духової шафи, мікрохвильової печі та звичайної плити. За його допомогою можна готувати сотні різних страв — від солодких пиріжків до м'ясних делікатесів — буквально в один натиск кнопки. Про особливості побутової техніки та критерії вибору розповідаємо далі. 

 

Переваги мультипечі

За своєю конструкцією мультипіч багато в чому нагадує мультиварку: пластиковий корпус, всередині якого є місткість для продуктів та нагрівальні елементи. Однак до стандартних ТЕНів у пристрої додається вентилятор, що дозволяє готувати їжу набагато швидше завдяки безперервній циркуляції повітря всередині робочої камери. Приготування страв за допомогою конвекції дає змогу зберегти максимум користі кожного інгредієнта і мінімізувати кількість калорій. Можна вибрати та купити мультипіч в Києві, яка виконує такі функції:

1. обсмажує м'ясо, рибу, сосиски, напівфабрикати до красивої золотистої скоринки;

2. готує страви на пару для зменшення їхньої калорійності та збереження вітамінного складу;

3. варить перші страви: від традиційних супів до фірмового українського борщу;

4. повільно тушкує різні види продуктів для доведення їх до ідеальної м'якості;

5. випікає ароматні бісквіти, пироги, вафлі, слойки та інші види борошняних виробів;

6. працює за принципом повільноварки для приготування продуктів під тиском.

 

Правила вибору мультипечі

Під час покупки пристрою варто уточнити такі технічні характеристики:

1. Кількість та види робочих програм. Чим різноманітніші вбудовані рецепти, тим простіше експериментувати з вечерею. Варіантів маса — Плов, Суп, Бісквіт, Йогурт та багато іншого. У топових моделях зустрічається можливість особисто коригувати рецепти або записувати власні кулінарні шедеври.

2. Показники потужності. Від цього параметра залежить, наскільки швидко мультипіч зможе впоратися з приготуванням їжі. Чим місткіша ємність для продуктів, тим вищою має бути потужність пристрою, щоб не чекати готову страву годинами.

3. Об'єм та матеріал чаші. Від розміру залежить обсяг їжі, який можна приготувати в мультипечі за один раз. Чим більше людей живе в будинку, тим габаритнішою має бути чаша, щоб не доводилося готувати порціями. Покриття місткості може бути стандартним антипригарним або дорожчим та екологічним керамічним.

4. Особливості конструкції. Наприклад, автоматичне відключення попереджає загоряння приладу, таймер відстрочки старту дозволяє запускати мультипіч у зручний час, підтримка температури дає можливість усім членам родини насолодитися теплою вечерею у різний час.

 

Підіб'ємо підсумки

Віддавайте перевагу мультипечам перевірених брендів, які добре зарекомендували себе на світовому ринку. Придбати техніку краще у надійних магазинах, які надають сертифікати якості та необхідну гарантію.