Найкращі електричні грилі для дому за доступною ціною фото

Найкращі електричні грилі для дому за доступною ціною

Електричний гриль - незамінний пристрій для людей, які люблять готувати смачну та корисну їжу. Пластини з антипригарним покриттям дозволяють смажити їжу без додавання олій, зберігаючи максимум її натурального смаку та аромату. На поверхні виходять соковиті м'ясні та рибні стейки з фірмовою скоринкою, а також десятки інших страв: від класичних млинців до ситних сендвічів. Найкращі електрогрилі 2023 року докладно розглянемо у статті.

Tefal OptiGrill Elite GC750D30

Найпопулярніша серія Тефаль із запатентованою інтелектуальною системою управління максимально спрощує процес приготування їжі. Апарат із 12 автоматичними програмами ідеально готує все: від морепродуктів до рум'яного бекону. Велика робоча поверхня дозволяє створювати одразу чотири порції улюблених страв. Знімні пластини легко миються, зокрема в ГСМ, не дряпаються і не пригорають. Приємно радують і доступні ціни на грилі Tefal, які на 100% виправдані топовими технічними характеристиками.

Delonghi CGH 1020D

Елегантна модель від Делонги займає мінімум місця на робочій поверхні та ідеально справляється не лише з приготуванням, але й із розігрівом готових страв. У пристрої встановлено три режими: гриль, барбекю і піч, що дозволяє експериментувати з різної їжі: від овочів до паніні. Поворотні важелі на передній панелі відкривають доступ до точкового регулювання температури. Таймер автоматичного вимкнення дозволяє уникнути проблем зі згорілим м'ясом, забутим на вогні.

Bosch TCG4215

Потужний електричний гриль на 2000 Вт за лічені хвилини створює смажені стейки, апетитні бутерброди та десятки інших страв. Пристрій можна використовувати як у відкритому (для млинців або яєчні), так і в закритому (для розігріву, м'яса або риби) по черзі. Удароміцний та термостійкий металевий корпус підходить для експлуатації вдома чи на вулиці. Антипригарне покриття робочих пластин із стійкістю до подряпин не зношується роками.

Aeno EG5

Недорогий, але якісний гриль здатний впоратися з базовими кухонними завданнями та не вдарити по бюджету покупця. Незважаючи на доступну ціну, пристрій відрізняється високою потужністю - 2000 Вт, а також гарантує швидке і рівномірне прожарювання навіть товстих шматків м'яса. Режим розморожування дозволяє швидко підготувати продукти з холодильника до приготування. Двосторонні ребриста та плоска панелі підходять для створення різних страв на будь-який смак. LED-дисплей показує температуру приготування і час, що залишився до кінця.

Tefal GC722D34

Ще одна топова модель від Тефаль оснащена ІІ та вміє розпізнавати ступінь готовності стейків: від Rare до Well Done. За допомогою гриля навіть кухар-початківець може здивувати домочадців приголомшливими ресторанними стравами, приготовленими в одне натискання кнопки. Автоматичні програми розроблені спеціально для кожної із категорій страв: від бургерів до сосисок. Серед інших плюсів — чотири температурні рівні та індикатор рівня готовності.

Будь-який гриль із цього списку дозволить вам створювати справжні кулінарні шедеври.