Коли потрібна лазерна корекція зору фото

Коли потрібна лазерна корекція зору

Лазерна корекція зору – це процедура, навколо якої ходить дуже багато неправдивої інформації. Саме тому пацієнту, перед тим як записуватися до офтальмологічного центру заради корекції, потрібно якомога більше про неї дізнатися.

Перш за все потрібно відзначити, що корекція в 99% випадків допомагає значно покращити якість зору. Водночас її результат проявляється вже в перші дні після проведення. Записатися на процедуру можна в офтальмологічному центрі «Новий Зір». Більше інформації про корекцію зору доступно на нашому сайті: https://www.zir.com.ua/uk/lazerna-korektsiya-zoru/.

Як відбувається лазерна корекція зору

Враховуючи назву операції, не дивно, що під час виконання використовується спеціальна лазерна установка. Вона генерує промінь, який здатен взаємодіяти з кришталиком ока, змінюючи його параметри фокусування світла. У такий спосіб світло починає фокусуватися на поверхні сітківки, що значно покращує якість зору.

Лазерна корекція зору, ціни на яку залежать від типу лазера, наразі абсолютно безпечна та безболісна процедура. Це одна з причин, чому вона має такий великий попит серед людей, у яких зір не відрізняється достатньою чіткістю.

Важливо розуміти, що корекція проходить тільки після консультації та діагностики в офтальмолога. Саме лікар визначає тип лазера, який буде використовуватися, що дозволяє досягти найкращого результату.

Коли необхідна лазерна корекція зору

Нечіткий зір негативно впливає на якість нашого життя. Адже не всім людям комфортно носити лінзи або окуляри. Саме лазерна корекція зору дозволяє забути про ці незручності. Отже, найчастіше процедура проводиться за наявності:

1. Короткозорості – дуже поширена патологія, під час якої людина бачить зблизька, але вдалині все розмите. Це відбувається через те, що зображення фокусується не на сітківці, а перед нею.

2. Далекозорості – захворювання схоже на попереднє, тільки тепер вдалині все видно чітко, а зблизька – каламутно. У цьому разі зображення фокусується за сітківкою.

3. Астигматизму – патологія поєднує в собі ознаки попередніх двох захворювань, адже зображення постійно фокусується в різних місцях.

Загалом відгуки на лазерну корекцію позитивні, але ціна може відрізнятися. Саме тому попередньо дуже важливо записатися на консультацію до офтальмолога. А спеціаліст вже проконсультує вас по всім питанням, які вас цікавлять.