Дещо більше ніж просто гриль фото

Дещо більше ніж просто гриль

Якщо ви вирішили придбати газовий гриль, то в ньому ви знайдете вірного супутника, з яким ви зможете сповна насолодитися своєю кулінарною творчістю та бажанням експериментувати. Адже страви приготовані на свіжому повітрі на подвір’ї відрізняються смаком, ароматом та атмосферою. Крім того, це завжди гарний привід покликати друзів та влаштувати затишну вечерю під бесіди.

Серед сучасного розмаїття брендів та моделей можна розгубитися. Але якщо ви впевнені в тому, що саме газовий пристрій вам підходить, то обрати свою модель буде не так важко. Обрати барбекю радимо тут https://grillex.com.ua/category/grills/gas-grills на сайті компанії “Грілекс”, де ви також зможете отримати відповіді на всі хвилюючи питання.

 

Газовий гриль проти вугільного

Класичний вугільний гриль любить створювати багато диму, має характерний запах, який може не сподобатися сусідам, особливо якщо ви мешкаєте в багатоповерховому будинку. Натомість газовий гриль вражає простим використанням та легким очищенням. Навіть якщо щось забрудниться під час смаження, ви можете покластися на простий догляд за своїм пристроєм. Просто розігрійте його, почистьте щіткою та змастіть — і він знов готовий до роботи.

Багато сумнівів викликає те, що страви на газовому грилі не мають той димний аромат та смак, як страви приготовані на вугіллі. Але можемо вас запевнити, що тут газовий гриль ні в чому не поступається вугільним моделям.

 

Чому варто купити газовий гриль

1.Вони пропонують майже необмежені можливості та абсолютне задоволення від приготування.

2.Пряме та непряме смаження на грилі можна легко комбінувати, щоб ви могли випікати, поки стейк карамелізується на іншій частині пристрою.

3.Газовий гриль запалюється миттєво, тому відразу готовий до використання та не виділяє диму.

4.Ідеально підходить для використання на балконі або терасі.

5.Крім того, ви можете легко регулювати температуру та підтримувати її постійною.

6.Вам не потрібно відмовлятися від смаку деревини, адже він також чудово працює на газовому грилі, не залишаючи на м’ясі частинок попелу, які загрожують здоров’ю.

7.Газовий гриль здоровіший за інші моделі.

8.Його легко чистити.

9.Ви завжди можете розширити його можливості за допомогою багатьох аксесуарів, таких як сковорідки, каміння для піци, кошики, шампури.

В каталозі на сайті Grillex.com.ua обирайте модель, що сподобалась, а також усі необхідні аксесуари для неї.