Тандем чаю з натуральними продуктами фото

Тандем чаю з натуральними продуктами

Ми переживаємо чайну революцію, оскільки сьогодні чай більше не вважається просто заспокійливим напоєм. Він швидко став домашній альтернативою деяких ліків і фармацевтичних препаратів, і дослідження показали, що регулярне вживання - як справжніх чаїв (Camellia sinensis), так і функціональних трав'яних  - може допомогти з втратою ваги, зміцнити вашу імунну систему, боротися з хворобами і запаленнями і зменшити стрес.

У поєднанні з натуральними продуктами - чай ​​можна розглядати як механізм доставки для вирішення конкретних проблем зі здоров'ям, з якими хтось може зіткнутися. Саме ця потужна схема натуральних інгредієнтів, що містяться в чашці свіжого чаю, може ініціювати гормональну ланцюгову реакцію на клітинному рівні, настільки потужну, що вона може повністю змінити траєкторію загального здоров'я і благополуччя людини.

 

Боротьба з хворобами

З появою в нашому житті COVID-19, підтримання здоров'я нашої імунної системи стало популярною темою. В результаті чай як і раніше залишається одним з найпопулярніших товарів, які люди купують в продуктовому магазині, оскільки вони проводять більше часу вдома. Змішані з правильною сумішшю, чаї можуть стати могутньою зброєю в боротьбі з хворобами. Фрукти також багаті антиоксидантами і містять вітамін C, який допомагає зняти запалення, захищає імунну систему і знижує рівень холестерину.

 

Заспокоєння, зниження стресу

В індустрії натуральних продуктів багато радять покупцям чай, як безпечний і природний спосіб впоратися з повсякденними проблемами, так як він дає відчуття спокою і розслаблення.

Поліпшення сну

Дійсно, хороший нічний сон має вирішальне значення для загального здоров'я. Для тих, хто страждає безсонням, поєднання натуральних рослинних продуктів, таких як ромашка з чаєм має велику перевагу в розслабленні м'язів і зменшення дратівливості. Як відомо, заспокійливу дію ромашки пов'язано з антиоксидантом під назвою апігенін, який зв'язується зі специфічними рецепторами мозку, які можуть викликати сон.