Ворожіння на чаї: як розшифровувати малюнок із заварки фото

Ворожіння на чаї: як розшифровувати малюнок із заварки

Виявляється, ворожити можна не тільки на кавовій гущі, а й на чаї. Що для цього знадобиться, і як розшифровувати малюнок із чаїнок, розповідаємо далі у статті.

Що потрібно для ворожіння на чаї

Для передбачувального ритуалу знадобиться чорний середньолистовий чай, чисто біла без малюнків чашка та блюдце. Додавати в напій цукор, мед чи інші продукти не можна.

Як ворожити

Для ворожіння потрібно додати в чашку 1 чайну ложку сухої заварки, залити її окропом і дати настоятися до повного заварювання. Додавати в настій сиру воду для швидшого охолодження не слід.
Як тільки чай стане теплим та комфортним для вживання, чашку беруть у ліву руку і п'ють невеликими ковтками, думаючи про питання, що хвилює. Цілком рідину не допивають, а залишають її невелику кількість на дні з чаїнками. Чашку різко перевертають на блюдце і залишають на 5 хвилин. Після знову ставлять чашку в звичне положення й розглядають отримане зображення.

Що означають малюнки

Вивчаючи малюнок, проведіть посередині чашки уявну лінію. Та половина, що ближче до ручки, означає майбутнє для ваших родичів. Друга – передбачення для вас. Тепер переходьте до розшифрування символів із чаїнок:
- Коло – означає обручку, тобто швидке весілля або знайомство зі своєю другою половинкою.
- Лінія – символізує далеку дорогу, подорож. Рівна смуга каже, що подорож буде вдалою. Крива – до неприємностей на шляху.
- Хрест – тяжка хвороба або розрив стосунків.
- Ключ – добрий знак, що означає успіх, багатство, відкриті двері для нових починань.
- Сокира – застерігаючий символ, який рекомендує найближчим часом бути обережним із новими знайомими та не укладати важливих угод.
- Стріла – тривожна звістка.
- Дерево – здоров'я, одужання хворого, порятунок від тяжкої недуги.
- Ніж – розлад, розставання, розпад сім'ї.
- Будинок – символізує безпеку, сприятливий час для започаткування бізнесу.
- Гора – фінансове зростання, відкриття нових можливостей.
- Птах – хороші новини; кілька птахів – майбутня подорож.
За розташуванням малюнку також можна дізнатися швидкість настання подій. Ближче до країв чашки – найближчими днями, на дні – у далекому майбутньому.
Якщо ви не розпізнали жодного зображення, і чаїнки розташувалися хаотично, то жодних вагомих подій незабаром не передбачається.