Як пити зелений чай, щоб схуднути фото

Як пити зелений чай, щоб схуднути

Вживання зеленого чаю дозволено практично в кожній дієті. І це неспроста. Наукою доведено, що напій стимулює обмінні процеси в клітинах і прискорює метаболізм, а, відповідно, сприяє розщепленню жирових відкладень. Як швидко можна знизити вагу за допомогою зеленого чаю, спробуємо розібратися в цій статті.

Корисні властивості зеленого чаю для схуднення

Листи зеленого чаю піддаються слабкій ферментації, тому зберігають в собі майже повний набір корисних речовин, серед яких антиоксиданти, що подовжують молодість організму, вітаміни, мікроелементи, які зміцнюють імунітет. Але є у зеленого чаю також властивості, здатні підтримувати стрункість фігури:

- виводить зайву вологу, зменшує набряклість, а, отже, і об’єм тіла;

- посилює теплообмін, за рахунок чого прискорюється розщеплення підшкірного жиру і виведення токсинів;

- пригнічує відчуття голоду.

Крім того, напій знижує рівень цукру в крові, тим самим зменшує потяг до солодощів.

Як правильно пити зелений чай, щоб схуднути

Схуднути і отримати максимум задоволення від зеленого чаю вдасться, якщо правильно його заварювати:

- листи в заварнику не можна заливати окропом, температура води повинна бути не вище 80оС, щоб не зруйнувати корисні речовини та аромат;

- настоювати чай треба не менше 1-2 хвилин, деякі сорти заварюються довше - шукайте інформацію на упаковці;

- для схуднення зелений чай п'ють 3 рази на день за 30 хвилин до їжі, вечірній прийом повинен бути не пізніше, ніж за 4 години до сну - напій містить кофеїн.

За 10 днів регулярного вживання зеленого чаю за такою схемою можна позбутися від 3-4 зайвих кілограмів. Посилити ефект допоможе додавання в чашку з завареним напоєм трохи молока.

Схуднути треба терміново? Тоді скористайтеся експрес-методом: заваріть в 1 л молока чайну ложку сухого листя чаю і пийте цей настій протягом дня, не вживаючи інші продукти. Мінус 2 кілограми за добу вам гарантовано. Але проводити такий розвантажувальний день можна не частіше ніж 1 раз на місяць, випиваючи за день не більше 2,5 л напою.

Для схуднення обирайте чистий зелений чай або з додаванням натуральних фруктів, квітів, ягід. Великий асортимент крупнолистового цейлонського чаю на будь-який смак представлений на нашому сайті mohantea.com.ua.